30 روش افزایش بازدید – بخش دوم

30 روش افزایش بازدید – بخش دوم

فهرست مطالب

در بخش قبلی مقاله با هم در مورد راه های افزایش بازدید از طریق سایت خودمون صحبت کردیم در این مقاله میخواهیم به شما روش هایی را اموزش بدهیم که چگونه از طریق دیگر سایت ها بازدید سایت خود را افزایش بدهید.

30 روش افزایش بازدید سایت و وبلاگ-بخش دوم

1. نویسنده مهمان باشید

آسان ترین و بهترین راه مطرح شدن در دنیای نت همکاری با دیگر وبسایت ها میباشد.وبسایت هایی که به صورتی به موضوع شما نزدیک هستند.در ایران مساله ی نویسنده ی مهمان بودن هنوز جا نیوفتاده است.متاسفانه بسیاری از وبمسترها معتقد اند که با نوشتن پست در وبلاگ ها دیگران به خود خیانت کرده اند.

نکته ی جالب اینجاست که اگر انها شروع کننده به نوشتن یک پست برای وبسایتی دیگر بیشتر اوقات به این نتیجه میرسند که این پست بسیار عالی است و در وبسایت خودشان بهتر نتیجه خواهد داد پس پست را در وبسایت خود منتشر میکنند و متاسفانه مشاهده میشود که پست ها اصلا مورد توجه کاربران قرار نمیگیرید.

نویسنده مهمان بودن از 3 نظر مهم میباشد:

  • شما با نوشتن پست در وبسایت های دیگران خود را علاوه بر کاربران ثابت به دیگران نیز معرفی میکنید اگر ویسایتی که شما در ان پست مینویسید دارای شرایط خوبی باشد یک پست ساده از شما میتواند تعداد بسیار زیادی کاربر به سوی وبسایت شما روانه کند.
  • یکی از بهترین و جدید ترین روش های لینک بیلدینگ نویسنده بودن در وبسایت ها دیگران میباشد.شما با ارسال پست خود به وبسایت دیگران در عمل یک لینک از وبسایت خود هم از ان سایت دریافت میکنید.فکر کنم تبادل عادلانه ای باشد در قبال نوشتن پست خوب شما لینک خوب دریافت میکنید که میتواند برای شما بسیار مفید باشد.
  • اخرین و مهم ترین دلیل مهم بودن نویسنده مهمان بودن این است که شما نشان میدهید حرفه ای هستید.کاربران وب علاقه ی خاصی به مدیران حرفه ای دارند.مدیران حرفه ای همه چیز را برای خود نمیخواهد بلکه انها بر این باور هستند که هر چه در دنیای مجازی موجود هست باید بین همه تقسیم شود و رقبات سالم سرلوحه ی کار انها میباشد.انها میخواهند در کنار رقابتی که دارند با دیگران همکاری نیز داشته باشند برای هدفی بزرگتر از معروف شدن خود و وبسایتشان.

برای درک بهتر این موضوع یک مثال میزنیم از کاری که خود ما انجام دادیم در مورد نویسنده ی مهمان بودن.

ما چندی پیش یک پست برای وبسایت گویا آیتی فرستادیم در مورد ویژگی های یک وبسایت خوب.شما در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید که مقاله ما علاوه بر انتشار در وبسایت گویا آیتی در ماهنامه ی انها نیز منتشر شد.

ویزگی های یک وبسایت خوب

2. با نظر گذاشتن در دیگر سایت ها خود مشترک بحث ها کنید

قدیمی ترین روش جذب بازدید کننده از دیگر وبسایت ها نوشتن نظر میباشد.سعی کنید از طریق ابزار هایی مانند FollowerWonk ویا  Google Reader/Blog Search در مورد خواننده های فید دیگر وبسایت ها اطلاعاتی بدست اورید.سپس با به دست اوردن این امار در وبسایت های مفید و دارای عضو فید بالا نظر بگذارید.نظر دادن در دیگر وبسایت ها دارای اصولی میباشد که به ان Comment Marketing میگویند.شاید جالب باشد بدانید که نیمی از کامنت هایی که در وبلاگ ها ثبت میشوند اسپم هستند و دارای هیچ ارزشی نمیباشند.

3. عضویت در سایت های پرسخ و پاسخ ( Q&A )

این سایت ها متاسفانه در ایران بسیار کم میباشند اما نایاب نیستند.نمونه ی معروف انها داناترین میباشد.شما با عضویت در این وبسایت ها میتوانید دانش خود را با کاربران به اشتراک بگذارید.همچنین توسط کاربران شناخته خواهید شد.اگر پاسخ های شما قانع کننده باشد شما به عنوان یک فرد اگاه شناخته خواهید شد و سایت شما به عنوان مکانی شناخته خواهد شد که کاربران میتوانند مشکلات خود را بیان کنند و یا به مطالبی بربخورند که منشا انها دانش شما میباشد.یک نمونه ی خارجی خوب سایت Yahoo! Answers میباشد.

4.عضویت در تالارهای گفتوگو

تالارهای گفتوگو پرچمداران وبسایت های WEB2 میباشند.وبسایت هایی که کاربر محور هستند.این سایت ها امکان پرسش و پاسخ,به اشتراک گذاشتن اطلاعات و معرفی را به کاربران خود میدهند.تمامی امکانات نامبرده میتوانند برای شما فرصتی فراهم اورند که خود و وبسایتتان را به دنیای مجازی معرفی کنید.

در تمامی مواردی که تا اینجا ذکر کردیم به شما روش هایی را معرفی کردیم که خود را معرفی کنید قدم اول در به دست اوردن بازدید Brand سازی هست شما باید انتخاب کنید که سایت شما شناخته شود و یا با نام خودتان برند سازی کنید ما در سئوموز انتخاب کردیم که به جای برند سازی به نام فرد با نام سایت برند سازی کنیم.

5. ثبت سایت در دایرکتوری ها

ثبت سایت در دایرکتوری ها برای شما بازدید بسباری نخواهند اورد.اما دایرکتوری ها محل مناسبی هستند برای به دست اوردن لینک مناسب و یکی از اصول لینک بیلندیگ هم ثبت سایت در دایکتوری ها میباشد.

6.تبلیغات

این بخش دارای هزینه است.اما شما لازم نیست کار خاصی انجام دهید تنها کاری که شما باید انجام دهید طراحی بنر میباشد و واریز هزینه به حساب سایت ها در قبال قرار دادن بنر شما.

انواع دیگری از تبلیغات هم وجود داره به صورت تبلیغات متنی که بیشتر برای بدست اوردن بک لینک قرار داده میشود.

و نوع اخر تبلیغات هم تبلیغات کلیکی میباشد که معروف ترین انها Google Adwords هست که به دلایلی در حال حاضر دارای هزینه بسیار زیادی میباشد اما همچنان مورد استفاده است برای اطلاعات بیشتر میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید :

گوگل ادوردز – تبلیغات در گوگل

7.News Coverage

در این مورد زیاد در نت فارسی بحث نشده است.خیلی خلاصه بخواهیم توضیح بدهیم شما باید روش هایی را پیدا کنید که سایت های خبری متفاوت برای شما خبر درج کنند.سایت های بسیار هستند که خبرهای وب فارسی را منتشر میکنند که معروف ترین انها Webna میباشد.شما با ارسال خبر خود میتوانید Network Coverage برای سایت ایجاد کنید.در این مورد مفصلا در اینده در سئوموز بحث خواهیم کرد.

8.درخواست بررسی بدهید

جدیدا سایت های بزرگ بخشی راه اندازه کرده اند به نام بررسی و یا معرفی سایت.در این بخش شما با پرداخت هزینه ای میتوانید از انها بخواهید سایت شما را مورد بررسی قرار دهند و ان را در اختیار کاربران خود قرار دهند.

9.تبادل لینک و لوگو کنید

تبادل لینک هیچ وقت مورد توجه و علاقه ما در سئوموز نبوده زیرا اینکار فقط در ظاهر نتایج مثبت دارد و در عمل تنها نتایج منفی برای شما خواهد داشت.اما هنوز هم تبادل لینک یک راه برای معروف شدن و به دست اوردن بازدید از سایت ها می باشد.اما تبادل لوگو کاری که به تازگی در میان وبسایت های فارسی بسیار رواج پیدا کرده بسیار مفید می باشد.قاطعانه میتوان گفت که تبادل لوگو چندین برابر تبادل لینک برای شما بازدید خواهد اورد زیرا کاربران دوست دارند به جای خواندن متن به تصاویر نگاه کنند.این یک علاقه ی قدیمی و ذاتی در انسان است که توجه زیادی به تصاویر دارد.

10. شبکه های اجتماعی

بحث شبکه های اجتماعی به میزانی مهم و پیچیده میباشد که تصمیم گرفتیم ان را در پستی جداگانه مورد بررسی قرار دهیم.اگر از اول ما را همراهی کرده باشید متوجه میشوید که ما همیشه بر اهمیت شبکه های اجتماعی پافشاری کرده ایم و سئو را بدون شبکه های اجتماعی بدون تاثیر میدانستیم.

پایان بخش دوم….

به امید سالی خوش و پربار برای تمامی دوستان و همراهان سئوموز فارسی

13 دیدگاه
  1. با سلام خدمت شما و تشکر از مطالب مفید شما می خوستم ازتون یک سوال بپرسم ؟ در یکی از مطالب سایت شما بود فکر کنم یا سایت دیگری بود خونده بودم که تبادل لینک اتوماتیک امتیاز منفی داره برای سایت برای ما حالا می خواستم بپرسم اگر با مدیر اون سایت صحبت کنیم و ما رو در پیوند ها بگذارند و ما هم بگذاریم یعنی همون تبادل لینک ولی نه به صورت اتومات مشکلی ایجاد می کنه یا خیر ؟ با تشکر از گروه خوب سئو موز
    1. در هر صورت تبادل لینک از نظر ما توصیه نمیشه در حال حاضر گوگل در حال برخورد با سایت ها میباشد نه تبادل لینک کنید و نه لینک بفروشید برای مدتی
  2. با سلام در سایت زوم لینک ما بدون گرفتن هزینه سایت های برتر ایرانی رو معرفی میکنیم. دوستان در صورت داشتن سایت های پر بازدید می تونند درخواست معرفی رو برای ما بفرستند تا مورد بررسی قرار بگیره
  3. سلام.من یک سایت تفریحی دارم..و روزانه چندین پست میزارم که باعث شده برچسب ها تکراری بشن. برای انتخاب برچسب ها چه پیشنهادی دارین؟ممنون میشم راهنماییم کنید
  4. سلام آقای زمانیان در ابتدای این پست درباره پست مهمان گفتید و اشاره کردید که آقای فاطمی درباره پست مهمان در وبلاگشان نوشته اند اما این لینکی که به مطلب آقای فاطمی داده اید مشکل دارد .لطفا بررسی کنید و لینک صحیح را قرار دهید. در جای دیگری هم به عبارت کامنت مارکتینگ اشاره کردید اگر در این باره بیشتر توضیح بدهید ممنون می‌شوم. در ضمن از اینکه تلاش می‌کنید تا مطالب ارزشمند و به روز در وبلاگتان منتشر کنید تشکر می‌کنم.
دیدگاه ها بسته شده اند.