متاتگ توضیحات خوب

متاتگ توضیحات خوب

فهرست مطالب

در پست های قبلی به بررسی انواع متاتگ ها پرداختیم و در انها توضیح دادم که متاتگ توضیحات کماکان مهم میباشد البته این درصد در حال کاهش هست و روش هایی هر روز اضافه میشود که میتوان به جای این متاتگ مواردی دیگر وارد کرد.

 

گوگل دوست دارد که به کاربران خود در صورت وجود داشتن متاتگ توضیحات این اطلاعات را نشان بدهد زیرا یک ایده ی کلی و مفید به کاربر میدهد که به چه صفحه ای دارد وارد میشود.متاتگ توضیحات و ادرس صفحات همراه با اسم پست یک مجموعه ی عالی هستند برای گوگل که بهترین ها را برای کاربر خود فراهم کند.همیشه در ذهن خود داشته باشید توضیحات طولانی یا خیلی کوتاه , توضیحاتی که به جای متن در انها از کلمات استفاده شده باشد همه و همه گوگل را وادار میکند که شما را پایین قرار بدهید و سایت هایی که این نکته ی مثبت را نسبت به شما دارند در جایگاه بالاتری قرار دهد.

برای اشنایی اولیه با این متاتگ میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

متاتگ توضیحات {ِDescription}

1. هر صفحه ی شما باید یک متاتگ توضیحات جدا داشته باشد : زیاد جالب نیست که تمام صفحات داخلی شما دارای یک توضبحات باشند.سعی کنید برای هر صفحه ی خود یک متاتگ قرار بدهید زیرا با این کار میتوانید برای تک تک صفحات خود موقعیت بالا قرار گرفتن در نتایج را فراهم کنید.

2. نشان دهنده ی واقعیت و اصل مطلب موجود در صفحه باشد ( Cloaking انجام ندهید ) : متاسفانه هر روز بیشتر میشوند سایت هایی که خواسته یا ناخواسته به کاربر دروغ نشاند میدهند شما ممکن است حتی این قصد را نداشته باشید اما کاربر را گول بزنید و به او صفحه ی را نمایش دهید که او اصلا به دنبال ان نیست فراموش نکنید که همان لحظه شما برای خود یک کاربر منزجر ایجاد کرده اید و گوگل هم اگر شک کند به سایت شما,سایت را اسپم میکند.

3. کوتاه و قابل خواندن باشد در کمترین زمان ممکن

4. سایت های داینامیک میتوانند بگذارند خود سایت برای انها متاتگ ایجاد کند

5. مطمئن شوید که متاتگ شما واقعی میباشد و کاربر را به انچه که میخواهد میرساند.

دلایلی که ممکن است متاتگ توضیحات در سایت شما خوب عمل نکند :

  • کلماتی که شما در متاتگ خود استفاده کرده اید کاملا شبیه ان چیزی است که در عنوان پست ها استفاده کرده اید
  • از یک سری اطلاعات تکراری استفاده کرده اید این اطلاعات ممکن است در پست های شما استفاده شده باشد و یا ممکن در متن شما بسیار تکرار شده باشد و یا ممکن است یک کلمه ی خاص چندین بار در متاتگ توضیحات استفاده شده باشد
  • ممکن است اطلاعاتی که شما در این متاتگ قرار داده اید اصلا مفید نباشد و باعث شود کاربر بیشتر گیج شود.
  • استفاده نکردن از فاصله و علائم نگارشی که باعث میشود درک توضیحات سخت و یا حتی غیرممکن شود.

شاید بعضی موارد بالا برای شما عحیب باشد و با خود بگویید که گوگل نمیتواند درک و شعور مثل انسان داشته باشد اما باید بدانید که الگوریتم پاندای گوگل همچون کودکی است که در حال رشد است.پاندا خودش تست میکند خودش نتیجه میگیرید و خودش حذف میکند پس با این احتساب تمامی سایت هایی که حتی گوشه ای کوچک از اصول را رعایت نکنند در خطر هستند.

5 دیدگاه
  1. سلام من گیج شدم چطوری واسه هر صفحه یه متا تگ توضیحات بزاریم؟؟ایا دسته بندی موضوعات هم جزو صفحه حساب میشه؟؟
  2. سلام.از سیستم کانی وب استفاده میکنم.اصلا نمیتونم حتی واسه صفحات داخلی هم متا تگ توضیحات بزارم ممنون میشم راهنمایی کنید
دیدگاه ها بسته شده اند.