۱۰ نکته برای داشتن وبسایتی کاربرپسند

۱۰ نکته برای داشتن وبسایتی کاربرپسند

فهرست مطالب

امروزه جذب و نگه داشتن کاربر در سایت از مهم ترین نگرانی مدیران سایت‌‌ها است.این نکته به اندازه ای مهم شده که موتورهای جست و جو مخصوصا گوگل الگوریتم های خود را تغییر داده و به سمت بررسی سطح رضایت کاربران می روند. در این مقاله ما به شما 10 نکته را یادآوری و توصیه میکنیم که با اجرای آنها میتوانید سطح رضایت کاربران را بالا ببرید.

1.با کاربر قهر نباشد: بسیاری از مدیران سایت ها خود را از کاربران جدا میکنند برای نشان دادن خود در سطح بالاتر هر کاری میکنند. کاربران به سایت هایی جذب میشوند که مدیرانی از میان کاربران دارند و فکر نمیکنند که کاربر فقط بهره بردار است بلکه فکر میکنند که کاربر یک دوست برای آنهاست. نمونه ی بارز این موارد  فیسبوک است. مدیران این شبکه اجتماعی از همان روز اول در کنار کاربران بودند.اما نقطه ی مقابل شاید این نمونه مدیران سایت گوگل هستند که همیشه از کنار کاربران بودند ترس دارند به صورتی که حتی بعضی از مدیران این سایت با نام های غیرواقعی در فیسبوک عضو هستند.

2.کاربران را وادار به اشتراک کنید: وبسایت هایی که کاربران خود را تشویق میکنند تا در مورد آنها نظر بدهند و نقاط قوت و ضعیف سایت را یادآوری کنند از محبوب ترین سایت ها هستند. از بهترین پیشنهاد قدردانی کنید و به تولید محتوایی بپردازید که نظر کاربر را به سمت خود جلب کند و در نتیجه به اظهار نظر بپردازد.

3.تجربیات خود را به اشتراک بزارید: امروزه نرم افزارهایی به وجود آمده اند که میتوانید به مدت 24 ساعت روی سیستم خود نصب کنید و این نرم افزار فعالیت شما را بررسی میکند و اطلاعاتی مانند بیشترین نرم افزار استفاده شده و یا محبوب ترین نرم افزار را به دیگر کاربران نمایش می‌دهد.یک نمونه از این سایت‌ها Wakoopa است. کار با این نرم افزار خیلی ساده است و مهم ترین نکته این هست که شخصیت اینترنتی شما را بیشتر نشون می‌دهد و باعث می‌شود کاربران به شما احساس نزدیکی بیشتری بکنند.

4.بحث ایجاد کنید: گوگل از سایت هایی استقبال می‌کند که در آنها تولید محتوای تازه وجود داشته باشد و هر چند مدت یک بار که اسپایدر برای بررسی و ایندکس مطالب وارد سایت میشود با مطالب جدید برخورد کند و آنها را ایندکس کند. بحث ایجاد کنید زیرا بحث باعث ایندکس بهتر شدن محتوای سایت شده و همچنین کاربران از سایت هایی که فقط محتواهای قدیمی را تکرار می‌کنند استقبال نمی‌کنند٬ بلکه از سایت‌هایی استقبال می‌کنند که در آنها تحرک و پویایی باشد.

5. شبکه های اجتماعی: شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک یا توییتر امروزه نقش مهمی در گسترش اطلاعات دارند. استفاده از این شبکه ها در حال افزایش است.شما میتوانید با قرار دادن دکمه های اشتراک و ایجاد صفحات مخصوص سایت٬سایت خود را بسیار گسترش بدید. اگر شما به دنبال بک‌لینک هم هستید این سایت ها میتونن به دلیل پیچ‌رنک بالا برای شما خیلی مفید باشند پس حتما استفاده از این شبکه ها را در اولیوت قرار بدید.

6.سایت خود را با تمامی مرورگر ها هماهنگ کنید: با أمدن مرورگرهای جدید مانند گوگل کروم و فایرفاکس استفاده از اینترنت اکسپلورر کاهش یافته. بررسی کنید که مخاطبان سایت از چه مرورگرهایی بیشتر استفاده میکنند و قالب سایت خود را با آنها تا حدممکن سازگار کنید.

7.تبلیغات زیاد قرار ندهید: حتما با سایت های زیادی برخورد کرده اید که تبلیغات زیادی قرار داده‌اند و بارگزاری یک صفحات تا 10 20 ثانیه هم طول می‌کشد. شک نکنید اگر لود سایت شما از 5 ثانیه بیشتر باشد شما در حال از دست دادن بازدید کننده های خود هستید. چیزی که شما به دنبالش هستید جلب رضایت کاربران و در نتیجه سئو بهتر هست٬ امروزه موتورهای جستجو مخصوصا گوگل اهمیت زیادی به سرعت بارگزاری سایت ها و تبلیغات زیاد می دهند. در همین مورد میتوانید مقاله ۱۵ روش افزایش سرعت سایت را بخوانید.

8.اخبار منتشر کنید: کاربران دوست دارند از آخرین اخبار و تحولات سایت شما با خبر باشند حتما با کوچکترین تغییری در سایت خود ایجاد کردید این تغییرات را اعلام کنید و نظر آن ها را در مورد تغییر انجام شده بخواهید. در این صورت شما باز هم به کاربران نشان می دهید که برای آنها اهمیت قائل هستید و سایت را برای آنها ساخته اید.

9.محل گپ و گفتگو راه بیندازید: اگر سایتی دارید که فکر میکنید راه‌اندازی انجمن برای ارتباط بیشتر با کاربران میتواند مفید باشد٬ هرچه سریع تر اقدام به راه‌اندازی یک انجمن مرتبط با سایت خود بکنید.

10.دروغ نگویید: خیلی از سایت ها برای جذب کاربر به روش های نمایش آمار دروغین روی میاورند مخصوصا سایت های موزیک و فیلم که رقابت بیشتری در بین آنها وجود دارد. اگر کاربر متوجه بشود که دروغ گفتید از سایت شما تصویر ذهنی درستی به خاطر نمی سپارد و مطمئنا به بسیاری از همکاران و دوستان خود هم در این مورد اطلاع میدهد و به این ترتیب یک بازدید کننده میتواند به عامل دفع کاربر از سایت تبدیل شود.

3 دیدگاه
  1. سلام این مواردی که نوشتین برای جذب کابر رو من مطالعه کردم ولی به نظرم خیلی به درد سایت من نمیخوره یا شایدم من نمیدونم چجوری ازشون توی سایتم استفاده کنم مثلا چت باکس و ایجاد بحث و اشتراک گذاری و ......... لطفا سایت رو ببینین و راهنماییم کنین
    1. اینها تنها گوشه ای از نکات بود براساس موضوع شاید لازم باشه شما تحقیقات و آزمایش هایی انجام بدید و به موارد خاصی برسید و اونها را انجام بدهید.
  2. ممنون از سایت خوبتون. شبکه های اجتماعی رو دوستان حتما استفاده کنند خیلی کارایی داره. در زمینه نمایش تصویر کنار نتایج گوگل من حدود یک ماه پیش همه کارا رو انجام دادم. توی rich snippets هم نمایش داده میشه اما توی نتایج اینطوری نیست. لطفا راهنمایی بفرمائید.
دیدگاه ها بسته شده اند.