10 نکته برای افزایش سرعت ایندکس مطالب

10 نکته برای افزایش سرعت ایندکس مطالب

فهرست مطالب

در هر دقیقه هزاران مطلب جدید نوشته و منتشر میشوند.در دنیای مجازی پیشی گرفتن از رقبا و سریع تر دیده شدن یکی از مهم ترین اهداف بیشتر وبمسترها میباشد.در این مقاله 10 روش برای ایندکس سریع تر مطالب در گوگل ذکر میکنیم.

ایندکس در گوگل
ایندکس در گوگل

یکی از مسائل پرتکرار که ممکن است در انجمن گوگل با آن برخورد کنید موضوع دیدن نشدن مطالب و شکایت از سرعت پایین ایندکس مطالب میباشد.شما به هیچ وجه نمیتوانید گوگل را وادار به کاری کنید اما همیشه میتوانید با روش های گوگل را ترغیب به انجام این کار کنید.قبل از انجام مراحل زیر مطمئن شوید که وبسایت شما توسط گوگل شناسایی و  ایندکس شده است.

  • ایجاد مرتب و زمان بندی شده ی مطالب جدید

مطالب قدیمی را فراموش کنید و به فکر ایجاد مطالب جدید و مفید باشید.گوگل به هیچ وجه مطالب تکراری را دوست ندارد و اگر فکر کند مطالب شما تکراری و بدون هیچ نکته ی مفیدی  هستند با برنامه ریزی درست این مشکل را حل کنید.ایجاد محتوای جدید و مرتب در بازه های زمانی مرتب و منظم باعث میشود که وبسایت شما مرتبا به گوگل پینگ ارسال کند و پس از مدتی در همان بازه های زمانی گوگل به وبسایت شما سرخواهد شد.پس نتیجه میگیریم اساسی ترین و مهم ترین نکته برای افزایش سرعت ایندکس مطالب این است که مطالبی ایجاد کنید که قبلا توسط کاربران دیده نشده باشد و آنها را تشویق کند مطالب شما را بخوانند این کار پس از مدتی سرعت ایندکس مطالب شما را بالا خواهد برد.

  • مطمئن شوید که گوگل میتواند وبسایت شما را کامل بخواند 

خزنده های گوگل زمان خیلی کمی را در وبسایت شما صرف میکنند قبل از این که به وبسایت دیگری وارد شوند.شما باید مطمئن شوید که در کمترین زمان بیشترین مطالب را به اسپایدرها نشان بدهید همچنین اسپایدرها در وبسایت شما به مشکلی برنخورند.نکات زیر را بررسی کنید:

الف) سرعت لود صفحات پایین نباشد : بالا هم گفتیم که اسپایدرها برای سایت شما زمان زیادی را اختصاص نخواهند داد و اگر صفحات با تاخیر لود شوند آنها صفحه را ترک خواهند کرد.سعی کنید تا جایی که میتوانید سرعت لود صفحات را کاهش بدهید.

ب) مطالب تکراری در وبسایت : آیا مطالب شما از طریق چند آدرس باز میشوند؟ اگر پاسخ بله است باید با روش های گوناگون آدرس های تکراری را حذف کنید.زیرا در صورت باز شدن یک پست از چند آدرس محزا گوگل نمیتواند تشخیص بدهد کدام آدرس را باید به عنوان آدرس اصلی فرض کند و در نتیجه ممکن است به کل آن مطلب را در نظر نگیرد.

ج) صفحات از بین رفته : آیا وبسایت شما همیشه در دسترس بوده است؟ ممکن است زمان هایی باشد که به دلایل مختلف وبسایت از دسترس خارج شده باشد.گوگل بخشی مفید دارد به نام Crawl Errors که به شما لیستی از صفحات را میدهد که نتوانسته به آنها دسترسی پیدا کند شما با بررسی صفحات میتوانید مشکلات را رفع کنید و گوگل را مجاب کنید دوباره به وبسایت شما سر بزند.

  • درخواست از گوگل برای Crawl بیشتر

گوگل وبمستر تولز در اختیار شما ابزاری را قرار میدهد که میتوانید از گوگل بخواهید بیشتر به وبسایت شما سر بزند.اگر سایت شما قدیمی است و مطالب ایندکس نشده زیاد دارد از طریق پنل مدیریتی به Setting بروید و در آنجا Crawl Rate سایت خود را بالا ببرید.ما به شما توصیه میکنیم زیاد با این قسمت کار نکنید چون چیزی که گوگل به عنوان Crawl Rate تعیین میکند براساس پتانسیل وبسایت شما میباشد زیاد کردن این مقدار شاید به وبسایت شما صدمه وارد کند.

  • ثبت نقشه سایت در گوگل وبمسترتولز

مطمئن شوید همان طور که شما وبسایت را به طور منظم به روز رسانی میکنید این به روز رسانی ها در نقشه سایت هم قرار میگیرد.ما به شما توصیه میکنیم حتما نقشه سایت خود را در اکانت گوگل وبمسترتولز ثبت کنید.چون نقشه میتواند راه کار مفیدی باشد برای اعلام به روز رسانی های سایت به گوگل.نقشه سایت میتواند به گوگل کمک کند که برداشت و شناسایی بهتری نسبت به وبسایت و آدرس های شما داشته باشد و از آنها استفاده کند.البته توجه داشته باشید که ثبت نقشه سایت تضمینی برای پیروی گوگل از تنظبمات شما نمیباشد اما گوگل توصیه کرده است که نقشه سایت را در اکانت خود ثبت کنید.

  • شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی بخش هایی هستند که موتورهای جستجو هر روز به آنها بیشتر و بیشتر توجه میکنند.یکی از نکات مثبت شبکه های اجتماعی که میتوان از آنها استفاده کرد ایندکس شدن سریع تر مطالب است.زمانی که شما مطالب خود را در چند شبکه ی اجتماعی پخش میکنید اسپایدرها به طور همزمان از چند وبسایت معروف با Authority بالا پینگ مطلب شما را دریافت میکنند که بسیار در سریع تر ایندکس شدن مطالب مفید است.

  • پینگ

به موتورهای جستجو خبر بدهید که وبسایت شما به روز شده است.با استفاده از سیستم های گوناگون یا پلاگین های موجود برای سیستم مدیریت محتوای وبسایتتان به موتورهای جستجو از تغییرات سایت خودتان خبر بدهید.البته توجه داشته باشید پینگ زیاد و بدون هدف میتواند تاثیر منفی داشته باشد.

  • محتوای پویا ایجاد کنید

محتوای پویا اسپایدرها را بسیار سریع به خود جذب میکند.بسیاری از پلتفرم های بلاگ نویسی این امکان را با استفاده از پلاگین ها و ویجت ها در اختیار کاربران قرار میدهند.با این کار شما بدون هیچ گونه تغییری محتوا ایجاد میکنید که میتواند در شناسایی سایت به گوگل  بسیار موثر باشد.

باز هم تکرار میکنیم که سایت بدون ساختار درست لینک های داخلی اصلا معنا ندارد.لینک های داخلی پل های ارتباطی وبسایت هستند اگر سایت شما ساختار درستی از لینک های داخلی ندارد پس هیچ پل ارتباطی بین مطالب شما وجود ندارد.لینک های داخلی با ایجاد پل ها باعث میشوند مطالب شما بیشتر در دید اسپایدرها قرار بگیرند و آنها سریع تر از به روز رسانی سایت شما باخبر شوند.

  • استفاده از عناوین و توضیحات یگانه

بعضی از وبلاگ نویس ها برای تمامی صفحات وبسایتشان یک متاتگ توضیحات استفاده میکنند.این کار بسیار اشتباه است و اسپایدر گوگل ممکن است تصور کند شما مطالب تکراری ایجاد کرده اید.

شاید عجیب به نظر برسد اما حقیت دارد بله حتی بهینه سازی تصاویر شما در سریع تر ایندکس شدن مطالب تاثیر دارند.هر پارامتری که در On Page مورد بررسی قرار میگرد در سریع تر شدن ایندکس مطالب شما تاثیر دارند.بهینه سازی تصاویر باعث میشود گوگل کل محتوا را سریع تر و مفید تر مورد بررسی قرار دهد و در نتیجه سریع تر بتواند به ایندکس خود اضافه کند.

55 دیدگاه
  1. سلام ممنون بابت مطلب و اما یک سوال : در مورد بخش اول اگه پست هارو در یک زمان اماده کنیم ولی زمان انتشار رو تغییر بدیم مشکلی نداره ؟ و می تونه مفید باشه . مثلا من مطالب رو شب همه رو اماده کنم و زمان انتشار رو روز بعد در چهار بازه زمانی مختلف بزارم ...
    1. سلام.هدف ما اینه که پست هایی که شما قرار میدید با برنامه باشه مثلا زمان تعیین کنید یک پست ساعت 11 یک پست ساعت 2 بعد از ظهر این کار باعث میشه مرتب به گوگل پینگ داده بشه.
  2. با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما شما که در مطالب قبلی خودتون گفته بودید الگوریتم دید گوگل به ثبت زیاد لینک در سایت های اشتراک گذاری لینک گیر می دهد چطور در این پست شبکه های اجتماعی رو پیشنهاد می دهید ؟ با تشکر
    1. شبکه های اجتماعی با شبکه های اشتراک گذاری لینک کاملا فرق دارند.در پست قبلی هم ما گفتیم به صورت اسپم انجام ندید
  3. ثبت نقشه سایت در گوگل وبمسترتولز برای این موضوع از چه افزونه ای استفاده کنیم وردپرس سئو رو سایت من نصب هست از مال این استفاده بشه ی افزونه دیگه ای؟
  4. سلام دوست عزیز من قالب سایت رو دارم ویرایش میکنم اما چندتا مشکل ساسی دارم ببینید منظور از پست تکراری که گفتید شامل سایت بنده میشه یا خیر ببینید من در درون محتوای پست ها به پست های دیگه چندیدن بار لینک دادم ایا این هم تکرار هست یا نه دوم اینکه قالب من ویکیلی است بیبینید بخش اسلاید و اخرین پست ها تقریبا یکی است این هم تکار تو گوگل حساب میشه من هر کاری کردم نتونستم شاخه مطلب رو تو ویکیلی تغیر بدم یعنی مثلا کاری کنم که اخرین پست ها مطالب مثلا استخدامی رو نشون نده ولی تو اسلایدر نشون بده امیدوارم درست منظورم رو بهتون گفته باشم
  5. آیا هر دایرکتوری وبسایت سرعت کرال خاص خودش را دارد؟ به عنوان نمونه : x.xom/users/milad اگر هر روز مطلب بذارد گوگل هروز به این آدرس سر می زند و در مقابل اگر : x.xom/users/ali اگر هفته ای یکبار مطلب بگذارد گوگل هم هفته ای یکبار کرال می کند؟ در کل آیا سرعت کرال برای کل وبسایت یکسان است یا هر بخش سرعت کرال خودش را دارد؟
  6. سلام وقت بخیر من انجمنی دارم که پشتیبانی مای بی بی داره تو گوگل ثبت کردم حدود دوسالی هست زمانی که داشتم ثبت میکردم تو گوگل بنا به ترجبه کمم انجمن دوبار تو گوگل ثبت کردم یه بار با www ثبت کردم یه بار بدون www حال میخوام یکی از اینهار پاک کنم ایتو هم بگم که برای دامنه ای که بدون w ثبت کردم ارور های ۵۰۳ – ۴۰۳ -۴۰۴ خیلی میاد حالا میخوام کمک کنید بگید کدوم از این دوتا باید حذف بشه؟ و یه سوال دیگه هم که دارم اینه گوگل پست های تازه انجمن بررسی نمیکنه من تو انجمن روزی ۳۰۰ ارسال دارم همش توی مکان های نامعلوم میره و گاهی هم خیلی خب به پست ها سر میزنه من قک کن علت اینه دوبار ثبت کردم ادرس دامنه رو لطفا کمک و راهنمای کنید با تشکر
  7. سلام.ادمین سایت پارس توپ هستم.بعد از حدود ۵ ماه ورودی بسیار کمی از گوگل دارم که انگشت شمارهست.حدود یک ماه هم هست که مطالب اختصاصی می نویسم اما باز نتیجه ای نگرفتم.از شما خواهش می کنم بگویید که چرا سایتم بازدید نداره؟آیا مشکل از قالب و تنظیماتشه؟تو گوگل وبمستر ثبت کردم.وسایت مپ هم میزونه.لطفا پیگیری و چک کنید جواب دهید.واقعا کلافه شدم تشکر
  8. با سلام اجزه ترجمه قالب شما رو میخواهیم ؟ 1 - بله 2 -خیر با حق کپی رایت و محبوب شدن سایت شما در سایت تنرز
    1. سلام دوست گرامی قالب اختصاصی هست و برای اون هزینه شده و نشر اون به هر طریقی مجاز نیست . و بخاطر سوالتون و رفتار حرفه ای که داشتید از شما متشکرم امیدوارم در کارهاتون موفق باشید
  9. سلام خسته نباین وب سایت فوق العاده ای دارین بنده یک مکل در وبمسترم وجود داره چندوقت قبل یکی از پلاگین هام با پلاگین سایت مپم تداخل دات و باعث ده بود که سایت مپم اون قسمتی که مربوط به تگ های سایت هست رو باز نکنه و ارور بده. به همین دلبل نگ های سایتم ایندکس نده بودن حدود 5000 تا تگ. الان بعد از حدود 2 ماه که اون پلاگین رو حذف کردم و مکل سایت مپ درست شد. حدوذ 500 تا از تگ هام برگشتند و ایندکس شن در گوگل وبمستر. الان تگ هایی که جدید ایجاد میکنم ایندکس میشند ولی تگ های قبلیم ایندکس نمیشند. شما می فرمایین بنده چه کاری باید انجام بدم؟ مرسی منتظر پاسخم
    1. سلام شما یک بار سایتتون رو در مبمستر فچ کنید کم کم مجدد گوگل تگهاتون رو ایندکس میکنه . اگر از وردپرس استفاده میکنید و از افزونه وردپرس سئو . حتما از نقشه های خود وردپرس سئو در وبمستر استفاده کنید
  10. سلام منظورتون همون Fetch as Google هست؟ بعد دقیقا چه آدرسی رو باید وارد کنم http://mysite.com/tag و یا چیز دیگه؟ مرسی
    1. بله منظورم همین فچ هستش شما صفحه اصلی رو یک بار فچ کنید و اگر نقشه سایتتون هم توش نقشه جداگانه برای تگها وجود داره اونو مجدد سابمیت کنید از قسمت نقشه سایت در وبمستر
  11. سلام من حدود یک ماهه که سایتمو راه اندازی کردم سایت مپ هم دارم وقتی مطلبی را منتشر میکنم از طریق Fetch as Google اونو تو گوگل ثبت میکنم اما بعضی مواقع به جای اینکه بنویسه complete مینویسه partial وقتی تو گوگل عنوان مطلب رو سرچ میکنم سایتم رو تو صفحه اول نشون میده اما میرم تو سایت مپ تو گوگل وبمستر میبینم ننوشته ایندکس فقط نوشته submited به نظر شما مشکلی نداره؟ ممنون
  12. ببینین توی سایت مپم فقط یک نقشه به اسم sitemap.xml وجود داشت که وقتی بازش میکردم خود نقشه سایتم دارای یازده قسمت و ادرس بود که یکی از آدرس هاش /sitemap-tax-post_tag.xml بود. من این قسمت رو resubmit کردم.الان توی سایت مپم دو تا سایت مپ وجود داره یکی sitemap.xml و یکی /sitemap-tax-post_tag.xm تعداد سابمیت ها و ایندکس هامم دو برابر شده.شما منظورتون همین کار بود؟ الان باید چکار کرد؟
    1. سلام بله منظورم همین کار بود . پیشنهاد میکنم برای درک بهتر از ساخت و اصول نقشه سایت به مطلب آموزش جامع ساخت نقشه سایت مراجعه کنید مطمئن هستم خیلی از مسایلی که براتون سوال هست به جوابش میرسید
    1. سلام دوست گرامی برای ایندکس شدن عجله نکنید و اینکه دقت کنید، از نظر گوگل تگ ها با توجه به اینکه محتوای تکراری با عناوین مختلف محسوب میشوند به مرور زمان از نتایج گوگل و ایندکسهای سایت حذف میشوند ، اگر دقت کرده باشید در تعداد ایندکسهای سایتتون در تولباتر گوگل ، چند وقت یکبار ایندکسهای شما کم و زیاد میشوند که یکی از دلایلش این مورد هست.
  13. سلام عجله که ندارم این 3000 تا تگی میگم ایندکس نشده ماله قبله که سایت مپم مشکل داشته الان یک ماهه سایت مپم درست شده. تگ هایی که جدید میزنم ایندکس میشن ولی اون 3000 تگ قبل اینکس نمیشن اینو نمیدونم باید چکار کنم
    1. برای این مورد یه راه دیگه هم هست میتونید به مرور زمان یه مقدار تغییرات در مطالب قبلی بدید و تاریخ انتشار اونا رو بروزرسانی کنید که مجدد در نقشه سایت قرار بگیره و بیاد بالا اینطور هم باعث میشه گوگل زودتر کرال کنه و احتمالا تگهاتون هم ایندکس بشه.
  14. راه اثبات شده ای نداره؟ 3000 تا تگ واقعا زیاد و وقت گیره و البته من نمیدونم دقیقا کدوم تگ هام ایندکس نشدن
  15. سلام عالی بود ممنون فقط دوسوال ببخشید پلاگینی برای وردپرس هست که مورد پینگ رو انجام بده ؟ و همینطور سایت یک ساله با 500 پست که بعضی ها اپدیت میشوند و روزانه پست جدید هم قرار داده میشود قسمت درخواست از گوگل برای Crawl بیشتر وقتی روی Limit Google's maximum crawl rate تیک زده میشه چه میزان برای اینطور وبسایتی خوب است؟ خیلی متشکرم
    1. با سلام بهتر است برای این کار از افزونه استفاده نکنید در سایتهای وردپرسی هر چقدر افزونه کمتر استفاده بشه بهتر هستش. شما میتوانید وارد پیشخوان سایت خود شده از بخش تنظیمات به زیر بخش نوشتن مراجعه نمایید در پایین همین صفحه شما میتوانید آگاهی دهنده‌های به‌روز شدن سایت را وارد کنید. در مورد سوال دوم شما بهتر است روی مقدار پیشفرض بماند. معمولا سایتهایی که روزانه مطالب و اخبار زیادی روی سایت ارسال میکنند این میزان را بالا میبرند . به شما پیشنهاد نمیشود زیرا باعث فشار خیلی زیادی بر روی سرور هاست شما خواهد شد.
  16. سلام سوالی درباره لینک خروجی داشتم . من وب دانلود برنامه دارم و لینک دانلود ( از یک آپلود سنتر ) رو به صورت یک کلمه لینک دار در پست قرار می دهم که فرد با کلیک بر روی اون به سایت مربوطه برای دانلود میره که برای وب من لینک خروجی محسوب میشه . آیا اگر من به جای گذاشتن یک کلمه لینک دار از آدرس همون لینک استفاده کنم و آن را لینک دار نکنم تا بازدید کننده آن را خود در مورورگر خود کپی کند هم لینک خروجی محسوب می شود ؟ و آیا قرار دادن آن آدرس برای وب من مضر تر نیست ؟ لطفا ایمیل کنید ( جوابش خیلی ضروریه)
  17. سلام سلام ببینید من ی دامین جدید گرفتم و دامین قبلی رو غیر فعال کردم و از این ادرس تو متور های جست و جو ثبتش کردم parsitools.ir/shenasan الان بیشتر از دو هفته گذشته ولی وقتی اسم سایتم رو سرچ می کنم اصلا نمیاره مشکلش چیه اینم دامینمه chatsib.ir
    1. سلام آدرسی که دادید غیرفعال هستش ولی میتونم حدث بزنم از چه اسکریپتی استفاده کردید برای ثبت سایتتون. اینگونه ثبتها تاثیر آنچنانی ندارد و شما حتما باید در وبمسترتولز گوگل و بینگ سایت را ثبت کنید و مراحل تایید سایت را نیز بگذرانید
  18. سلام بر شما. مطالب مجله خبری من به صورت نامنظم ایندکس می‌شن. یعنی بعضی از پست‌های دیروز ایندکس می‌شن ولی بعضی از پست‌های دو روز قبل ایندکس نمی‌شن. الآن حدود یک سال از راه‌اندازی سایت می‌گذره ولی همچنان در ایندکس مشکل دارم. در وب‌مسترتولز هم هیچ پیغام و اروری تاکنون نداشته ام. تمام قوانین مربوط به ایندکس که در آموزش‌ها اومده هم رعایت می‌کنم. ممنون می‌شم بررسی و راهنمایی بفرمایین. با سپاس
    1. سلام حسین جان من سایت شما رو دیدم مطالب جالبی داری . برای بررسی بیشتر تمایل داشتید وبمستر گوگل خودتون رو ارسال کنید تا بیشتر بررسی بشه و خدمتتون اعلام کنم.
دیدگاه ها بسته شده اند.